Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, Atatürk ilke ve inkılâplarının ışığında, sürekli olumlu yönde değişimi savunarak ´´En önde biz varız.´´ sloganıyla başarıya ulaşmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda, ecdadının yaktığı ışıkla geleceğini aydınlatmayı bilen, "iyi insan" olma yolunda kararlı, yüreğinde vatan, bayrak, millet sevgisi dolu, çağın ilerisinde olmayı hedefleyen, atak, cesur, ahlaklı ve dürüst bir nesil yetiştirmek.

Başarılar: okulumuz 2016 yılında değerler eğitiminde ilçemizi temsil ederek 1.olmuştur. 2017 yılında anasınıfımız hayalimde ki oyuncakla ilçede tek seçilen projeye imza atarak ilimizde ilçemizi temsil etmiştir.2017-2018 Eğitim ve öğretim yılında 1.ve 2. sınıflarda sek sek oyununda ilçe 1.si,3.sınıflarda ilçe 3.sü olduk.

Saatler: 08:00-12:50 13:00-18:00
Servis Bilgisi: Okulumuzda ulaşımı mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gungorencumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Gençosman mah. Geçit sk. No18 Güngören/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - GENÇOSMAN MAH. GEÇİT SOK.NO:18 CUMHURİYET İLKOKULU GÜNGÖREN GÜNGÖREN BELEDİYE SPOR STADI GÜZARGAHINDA ERDEM BEYAZIT KÜLTÜR MERKEZİ KARŞISI

Adres - Gençosman mah. Geçit sk. No18 Güngören/İSTANBUL

Ulaşım METRO,TRANVAY VE OTOBÜS ULAŞIMANA AÇIK BİR YERDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık GÜNGÖREN İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN BİR İLKOKULDUR.